Një jetimore po kërkon prindër që të birësojnë një fëmijë që ka lindur ndryshe.

Aleksandr K, në Rusi, ka lindur pa sy dhe nuk do të ketë kurrë mundësinë të shohë. Por veç kësaj, ai është i shëndetshëm.

“I pëlqen të buzëqeshë e të luajë si çdo fëmijë tjetër. Ka shumë qejf të notojë”, tha infermierja e jetimores për Siberian times.

Nëna e tij, e cila është rritur vetë në jetimore, e lindi që në prill dhe e ka dhënë fëmiijën për birësim, pasi mendon se s’do t’ia jepte dot kujdesin që i duhet.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel