Kryeshefi Ekzekutiv i Sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi, ka thënë se institucioni që ai përfaqëson ka qenë në proces të verifikimit të votave që kanë ardhur nga jashtë Kosovës kur është raportuar për një kundërmim që ka ardhur nga disa pako.

“Ende nuk e kemi situatën e qartë, aty ka zarfe që kanë ardhur dhe nga vendet e tjera. KQZ do të vendosë se si do të veprohet me këtë material. Jemi këtu që të sigurojmë se nuk do të preket integriteti zgjedhor. Procesi ka qenë më specifik për votat që vijnë nga shteti serb. Këtu janë të gjitha fletëvotimet që kanë ardhur nga jashtë Kosovës dhe ne do të kujdesemi që të mos preket integriteti zgjedhor”, ka thënë Halimi.

Ai tha se pret që sot gjatë ditës të mblidhet KQZ-ja për të diskutuar se çfarë në të vërtetë ka ndodhur.

“Çfarë ka ndodhur nuk e dimë, por jemi në proces që të shohim se çfarë ka ndodhur, së bashku edhe me organet kompetente”, theksoi ai.

Top Channel