Në Elbasan nis sot edicioni i 21 i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrit “Skampa 2019”. Trupa teatrore nga vende të ndryshme të botës do të ngjiten në skenën e teatrit “Skampa” dhe jo vetëm, për të përcjellë një traditë e cila vijon tashmë prej 21 vitesh.

Në Elbasan ishte gazetarja Bruna Kërçyku, e cila së bashku me drejtorin e festivalit, Adonis Filipi, dhanë më shumë detaje në edicionin informativ të orës 12:00, në Top Channel.

Top Channel