Për të gjithë të interesuarit e Lotarisë DV-2021, përmes një njoftimi të pak minutave më parë, ambasada amerikane ka publikuar udhëzimet përkatëse.

Ndër të tjera, si këshillë e parë “është që të hapni faqen tonë të internetit dhe të lexoni udhëzimet e këtij viti”.

Top Channel