Debate të shumta ka pasur në ambientet e gjykatës së Tiranës ku disa persona të cilët kishin marrëdhënie krushqie me njëri tjetrin janë zënë.

Top Channel mëson se dy krushqit Kujtim Cani 70-vjeç dhe Fadil Sulku 66 vjeç janë rrahur keq në ambientet e gjykatës ndërsa rasti i është referuar edhe Prokurorisë.

Ende nuk dihen ende shkaqet e zënkës midis tyre.

Lajmi në përditësim…

Top Channel