Lista e politikanëve të partisë demokratike që kanë fituar fonde nga soros është edhe më e gjatë. Ja cilët janë disa prej tyre:

Genc Pollo – Ka marrë fond të Sorosit në projektin “Integrimi i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në Edukim në Shqipëri”.

Eno Bozdo – Ish zv/Ministër I PD, ka marrë fonde nga Soros në “Institutin e Trajnimit të Administratës Publike”

Ish ministry i PD – Genc Ruli, ka bashkëpunuar me Soros për botimin “Kriza e Kapitalizmit Global: Shoqëria e Hpaur e Rrezikuar”

Eris Hoxha – ka marrë pagesa si ekspert në projektet e Soros.

Majlinda Bregu gjithashtu ka bashkëpunuar për projekte që lidhen me integrimin europian.

Ish-deputeti Sherefedin Shehu, ka qenë konsulent financiar në fondacionin soros.

Dhe lista mund të zgjatet më tej me emra të tjerë të PD-së që kanë qenë të ndërlidhur me partinë demokratike.

Lexoni këtu të gjitha lajmet për Top Story

Top Channel