Mercedes Benz paraqit makinën e tyre të re, Vision EQS, që përfaqëson planet e kompanisë për të ardhmen e makinave elektrike.

Ky version elektrik kap 100 km/orë për 4.5 sekonda, dhe ka shpejtësi maksimale prej 200 km/orë.

Koncepti është pjesë e nismës së kompanisë për të prodhuar makina që nuk lëshojnë fare gazra dëmtues brenda 20 viteve të ardhshme.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel