Ka njerëz që lindin me dhunti, tifozi i baseballit vendos rekord në SHBA

18/09/2019 13:48

Ka njerëz që bien në sy me dhuntinë e tyre.

Është ky rasti i një tifozi që fitoi vëmendjen e të gjithëve në stadium në ndeshjen e baseballit mes Chicago Cubs dhe Cincinnati Reds teksa shfaqi aftësitë e tij në mbajtjen e kapelës në ballë ndërkohë që shfaqi edhe talentin në kërcim.

Kjo është një video e marrë nga “Chicago Club, në Twitter.

Top Channel