Ky liqen Himalajan fsheh një sekret mjaft të errët. Zbulimi i frikshëm u bë në vitet 1940, por misteri u zgjidh në shekullin 21. Shfletoni nëpër këtë galeri dhe nxirrni përfundimet tuaja.

 

 

FOTO GALERI
1/8

Top Channel