Interneti është përplot me foto të bukura, por a keni menduar ndonjëherë se çfarë lloj pune ka pas një foto krejtësisht të suksesshme?

Fotografi brazilian Gilmar Silva vazhdon me serinë e tij “LUGARxPHOTO” (vend dhe foto”) për të na treguar sekretet e prapaskenave të fotosesioneve profesionale.

Shpesh vendet ku janë realizuar këto fotografi  janë shumë të parregullta, por falë aftësisë së fotografit në zgjedhjen e dritave dhe këndit të aparatit fotografik, së bashku me disa redaktime dixhitale në post-prodhim, ato bëhen pamja perfekte.

Top Channel