Të gjithë i duam albumet familjare, dhe prindërit shpesh janë krenarë për ata sepse përmbajnë fotografi të përsosura të zgjedhura me kaq kujdes dhe që kapin kujtimet tona. Fotografitë e familjes mbahen me kujdes dhe tregohen me krenari për të afërmit dhe miqtë, kështu që ato duhet të jenë “korrekte politikisht”.

Sidoqoftë, ndonjëherë ndodh që disa foto me pamje të ndryshme të kenë vendin e tyre në albume, foto që janë gjithashtu të jashtëzakonshme, por në një mënyrë shpesh qesharake.

 

FOTO GALERI
1/18

Top Channel