E gjitha filloi kur Elisabeth Anisimow ishte vetëm 2 vjeçe. Nga zbulimi i ngjyrave tek pikturimi me gishtërinj, artistja filloi të shfaqë talentin e saj. E vogla Elisabeth qëndroi me orë të tëra duke parë piktura në muze dhe duke zhvilluar krijimtarinë e saj jo vetëm duke pikturuar, por duke krijuar punë të bëra vetë, dhe duke bërë veshje prej letre.

Në moshën 7 vjeçe, vogëlushja pati një sukses të parë me pikturat me bojëra uji, por kohët e fundit ajo po bëhet mjaft e njohur me serinë e saj Living Art.

Elisabeth jo vetëm që pikturon setet, por gjithashtu përgatit trupin e modeleve në një vepër mjeshtërore të artit të gjallë. Ju mund të ndiqni artisten e talentuar dhe ecurinë e punëve të saj në Instagram.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel