Në historinë e futbollit, lojtarë të veçantë kanë spikatur jo vetëm me cilësitë e tyre teknike apo fizike, por edhe për shkak të pamjes. Një prej tyre është kampioni kolumbian Carlo Valderama, që të gjithë e kanë fiksuar për flokët e tij voluminoze dhe me rrica.

Fotoja e fundit që ka shpërndarë në Instagram ka bërë menjëherë xhiron e botës. A mund ta imagjinonit Valderamën me këtë lloj krehjeje, që zhduk rricat?

FOTO GALERI
1/8

Top Channel