Në një mënyrë apo në tjetër, mund të hasësh një fytyrë që duket e njohur, por nuk mund të kujtohesh se ku e ke parë. Ju mund ta “shtrydhni” trurin dhe në fund të kujtoheni se ai person ngjan me një të famshëm.

E pra, me miliarda shpirtra që aktualisht jetojnë në planet dhe me qindra miliarda që jetonin para nesh, do të jetë e mundur që dikush që ishte gjallë në një moment historik, ngjan me dikë të famshëm sot.

Këtu janë disa nga fotot ku të famshmit ngjajnë si dy pika uji me njerëz edhe anonime apo të rëndësishëm në të shkuarën.

FOTO GALERI
1/20
Sylvester Stallone dhe Papa Gregori IX

Top Channel