Kinemaja, televizioni, bota e muzikës dhe kultura popullore në përgjithësi, kanë krijuar idenë se mashkulli i preferuar prej shumicës së vajzave është ai që ka shumë para, muskuj, etj.

Por programet e sotme të celularëve që ofrojnë shërbime për njohje midis djemve e vajzave, krijojnë mundësinë e mbledhjeve të statistikave interesante, që nuk vërtetojnë pikërisht këtë mit.

Ajo që është vënë re, djemtë që preferohen më shumë nga femrat, ose më mirë, që e kanë më të lehtë të krijojnë njohje me vajza në këto aplikacione, i përkasin më shumë pesë llojeve të mëposhtme.

FOTO GALERI
1/5
Djemtë e mençur, jo thjesht në kuptimin inteligjentë, por që e kuptojnë botën, që kanë pasur përvoja në jetë dhe që kanë mësuar shumë prej tyre. Kjo lloj mençurie zakonisht lidhet me moshën, ndaj kjo është një arsye që femrat i pëlqejnë djemtë sa më të pjekur për sa i përket moshës. Për këtë arsye, djemtë që janë tipa gjaknxehtë apo të pavendosur, nuk duhet të shtiren si “ tepër të mençur” në njohje të reja.

Top Channel