Zhurma e valëve të detit përdoret si mënyrë për të ndihmuar gjumin, e madje shiten disqe muzikore vetëm me valë oqeani. Po sikur të flesh drejt e përmbi valë?

Këtë e ofron një hotel që merr jo pak, por 400 dollarë nata. Dhe valët e detit janë vetëm pak pëllëmbë poshtë teje, teksa ti rehatohesh në një shtrat me mbulesa luksi dhe me një rrjetë të rehatshme.

Hoteli që e ofron quhet “Grand Park Kodhipary”, në Maldive, i përbërë nga 120 vila druri mbi oqean. Secila vilë nga nga një pishinë private, por edhe nj rrjetë mbi valë, që ka tërhequr modele instagrami nga e gjithë bota.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel