Shumë persona kanë dëshirë që të udhëtojnë për të parë vende të reja. Brenda mundësive, ata ia plotësojnë dëshirat vetes.

Por, ka disa vende që edhe nëse udhëtimi do të ishte falas, vështirë se do të merrte guximin njeri që të shkonte.

Bëni një shëtitje nëpër këtë listë të 50 vendeve më të frikshme të botës.

FOTO GALERI
1/70
50 -Kështjella Miranda - Celles, Belgjikë - Pasi u banua nga familja Liedekerke-Beaufort, kjo kështjellë u braktis pas Revolucionit Francez. Tani, ajo që tërheq vizitorët në këtë kështjellë, janë tregimet e saj drithëruese dhe aktivitetet paranormale. Kjo është një nga destinacionet më të kërkuara për gjuetarët e fantazmave në Belgjikë.

Top Channel