Në filma ne jemi mësuar të shohim skenat befasuese të bëra falë përdorimit të kompjuterëve. Efekte mahnitëse dixhitale që sjellin çudi në skenë. Por Hollyëood përdor efekte fizike për të arritur efektet e kërkuara dhe kjo në fakt bëhej më shumë në të kaluarën.

Nga riprodhimet e qyteteve të mëdha deri te përdorimi i modeleve, maska ​​dhe madje edhe robotët përdoreshin për të sjellë magjinë kinematografike në ekranin e madh. Një punë e bërë me përkushtim, pasion dhe mbi të gjitha kohë, nganjëherë edhe muaj dhe vite  përgatitje. Nëse jeni kurioz për truket që përdoren në film, mos humbisni fotot interesante të marra në grupin e filmave të famshëm që ne propozojmë më poshtë.

FOTO GALERI
1/15
Star Wars: Episode I, (1999)

Top Channel