Erdhi vera, tërbohen të rinjtë amerikanë (Foto)

25/06/2019 21:15

Mijëra studentë kanë zbarkuar në Fort Lauderdale të Floridës. Alkool, hashash dhe kërcime provokuese janë programi ditor i të rinjve që duket sikur “janë lëshuar nga zinxhirët”.

Daily Mail raporton se vetëm në 30 minuta ka mesatarisht 8 incidente që kanë lidhje me konsumin e tepruar të alkoolit dhe substancave narkotike.

Një polic i zonës tha: “Ajo që shikoni është kaos i kontrolluar. Zakonisht krijohen sherre të vogla nga pija”.

FOTO GALERI
1/31

Top Channel