Fenomenet natyrore shpesh janë të rrezikshme dhe të mistershme, por në disa raste ato janë magjepsëse. Disa vende në botë janë të magjishme për shkak të natyrës dhe shpesh ato janë kthyer në destinacione natyrore. Në po ju prezantojmë disa fenomene që ndodhin vetëm në këto vende.

 

 

FOTO GALERI
1/5
Ujëvara Horsetail në Parkun Kombëtar Yosemite, SHBA-Për disa ditë çdo shkurt, Ujëvara Horsetail në Parkun Kombëtar Yosemite, Kaliforni, SHBA, kthehet në portokalli të ndritshme, që i ngjan lavës që shkrihet nëpër shkëmbin. Kjo ndodh vetëm gjatë kësaj kohe të vitit, pasi drita e diellit vendoset në ujëvarë në këndin e duhur, duke çuar në këtë imazh të mahnitshëm.

Top Channel