Tatuazhet në qafë kanë shumë sukses sot, megjithëse ideja për të duruar gjilpërën rreth veshëve nuk iu pëlqen shumë njerëzve. Por, si me të gjitha tatuazhet, një tatuazh në qafë mund të admirohet për bukurinë e tij, dizajnin e tij ose efektin që merr, pavarësisht nëse dëshirojmë apo jo.

Për këtë ne duam t’ju ofrojmë një galeri të imazheve të disa prej tatuazheve më të mira të qafës që mund të gjenden në internet. Ka  diçka për të gjitha shijet, nga lloji i vogël dhe minimalist, tek ata që janë  më të mëdhenj dhe më të ndërlikuar, duke kaluar nëpër hipoteza të iluzioneve optike. Hidhuni një sy dhe admironi këto tatuazhe fantastike, dhe na tregoni sekush janë të preferuarit tuaj në komente!

FOTO GALERI
1/21

Top Channel