“Është si të shkosh në Aushvic e të bësh foto lakuriq”.

Suksesi i serialit më të ri të HBO, “Çernobil”, ka bërë që në qytetin e braktisur të shtohen shumë turistët.

Qyteti i shkatërruar dhe i braktisur nga shpërthimi reaktiv ka qenë gjithnjë tërheqës për turistë, por tani janë shtuar shumë.

Megjithatë, shumë prej turistëve t sotëm, po qortohen për mungesë respekti ndaj viktimave për mënyrën se si bëjnë fotot.

FOTO GALERI
1/15
Modelja duke parë qytetin e braktisur, të pushtuar nga bimësia

Top Channel