Një ushtar amerikan, pasi mbërriti në Francë për Zbarkimin e Normandisë, u dashurua me një vajzë franceze.

75 vite më pas, ai u kthye dhe i tha që e kishte dashuruar gjithnjë. Gazetarët francezë arritën të përjetësojnë çastin romantik, teksa çifti përqafohej e puthej për herë të parë pas treçerekë shekulli

FOTO GALERI
1/7
Ushtari amerikan, KT Robins, ishte 24 vjeç

Top Channel