Në epokën digjitale të mediave sociale, arti për të pozuar dhe postuar foton perfekte nuk ka qenë kurrë më e rëndësishme.

Filtrat e shumtë për të korrigjuar rrudhat në fytyrë nuk janë asgjë para asaj që mund të bëjë prerja e fotos, duke nxjerrë thuajse tërësisht nga realiteti i asaj çfarë paraqet në të vërtetë.

Por për më tepër shikoni fotot e mëposhtme:

FOTO GALERI
1/24

Top Channel