Shumica e njerëzve që arrijnë të 50-tat, shohin me mall kohën kur ishin 30, se si dukeshin më mirë kur ishin më të rinj. Por ky nuk është rasti i Laura Heikkilas, mama dhe bashkëshorte 51-vjeçare.

Ajo nuk e merrte shumë seriozisht kujdesin ndaj trupit kur ishte në të 30-tat, por vetëm pasi lindi vajzën filloi t’i ndjekë regjimet ushqimore dhe veprimtaritë fizike me kujdes.

Dhe rezultati është që tani ka ndryshuar shumë. Trupi i saj ngjan më shumë me kohën kur ishte 20-vjeçe, se kur ishte 34, dhe madje konkurron me të bijën, që tani është 16 vjeçe.

Ajo thotë se kur futet në rrjetet shoqërore, mesazhet i ka plot me djem të rinj që i shkruajnë dhe që i thonë që s’ka mundësi të jetë vërtet 51 vjeçe.

FOTO GALERI
1/8
Ajo ndjek një dietë me ushqime të plota, kryesisht perime

Top Channel