Stepingstoun është një shtëpi që do të ishte ëndrra e çdo futbollisti.

Shtëpia doli në shitje kohët e fundit me një çmim prej 5 milionë dollarësh.

Shtëpia ka një pistë helikopterësh, salon për sport dhe pishina, fushë futbolli, dhe prania e sportit është e dukshme në të gjithë shtëpinë .

FOTO GALERI
1/12

Top Channel