Sot në Shëngjin nis “Unum”; Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Elektronike te “Rana e hedhun”

31/05/2019 15:38

Në Shëngjin duket se çdo gjë është bërë gati për të startuar në mbrëmje Festivalin Ndërkombëtar të Muzikës elektronike, UNUM.

E gjithë infrastruktura është bërë gati për këtë ngjarje kulturore në të cilin do të marrin pjese 50 DJ të huaj.

Organizatorët e këtij festivali thonë se ky organizim është promovimi më i mirë që mund t’i bëhet kësaj zone.

Kemi ardhur për ta organizuar festivalin në mënyrën më të mirë dhe të promovojmë Shqipërinë me anë të Kulturës dhe Muzikës.

E rëndësishme që kush vjen këtu sot të përjetojë një eksperiencë të mrekullueshme e t’ua tregojë të tjerëve kur të kthehet ne vendin e vet.

UNUM që organizohet për herë të parë në Shqipëri do të zgjasë tre ditë.

Top Channel