Wake Up/ Kush është dora që “fshihet” pas historive të “Dua të të bëj të lumtur”

27/05/2019 14:00

Emisioni “Dua të të bëj të lumtur”, mbyll sezonin e tretë në Top Channel, duke rezultuar si një ndër programet më të ndjekur dhe me më shumë sensibilitet në publik.

Aty janë trajtuar histori nga më të ndryshmet, që nga fenomenet tabu, konfliktet familjare, hatërmbetjet e së shkuarës, dashuritë e humbura, pendesat, kërkesat për falje e deri tek historitë më të dhimbshme e ato më të bukurat të dashurisë.

Një ndër elementët e këtij formati janë edhe letrat që personazhet i shkruajnë personave të tyre të dashur, duke shprehur aty shumë nga ndjenjat dhe përjetimet që nuk ua thonë dot përballë. Fatmira është skenaristja a tyre letrave dhe historive qe ne kemi dëgjuar çdo të shtunë në mbrëmje në ekranin e Top Channel.

Top Channel