Vera është koha kur zbulohen këmbët. Nëse jeni duke kërkuar për shembuj tatuazhesh tek këmbët, po ju tregojmë disa prej tyre.

Tatuazhet për këmbët me dizajn mashkullor dhe femëror përfshijnë  vizatime me karakteristika të forta, por edhe me ngjyrë të lehta; me ngjyrë ose të zezë.  Këta shembuj do t’ju ndihmojnë në zgjedhjen e saktë të tyre.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel