Ata janë çifti më i njohur në histori për dashurinë që kishin për njëri-tjetrin dhe për krimet e pafundme që bënin sëbashku në Amerikën e viteve 1930 duke kryesuar edhe listën e personave më të kërkuar për një kohë të gjatë në SHBA.

Por dashuria e Bonnie dhe Clyde nuk i mbrojti nga plumbat e policisë, të cilët nuk u kursyen aspak ndaj tyre. Pasi i shpëtuan disa aksioneve të policisë për t’i kapur ata, fati nuk ishte me ta në 1934-ën, ku policia qëlloi ndaj tyre 107 plumba në më pak se 2 minuta.

Foto të papublikuara më parë kanë dalë sëfundmi në dritë, pamje të cilat nuk janë aspak të këndshme.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel