Mafia ruse sot mund të jetë bërë më e rafinuar e të ketë arritur nivele të larta, por vitet 90 kanë qenë kulmi i dhunës nëpër rrugët e Rusisë.

Vitet e fundit të Bashkimit Sovjetik ishin të përfshirë nga një krizë e thellë varfërie, por rënia e regjimit solli një tjetër krizë: mungesën e ligjit, duke e kthyer vendin në terren ideal për krimin.

Në vitet 90, rrugët e Rusisë ishin të mbushura me trafikantë e luftëra të pafundme bandash, të cilat ndiqeshin nga vrasje e grabitje.

Këto janë 10 makinat që preferonin mafiozët rusë.

FOTO GALERI
1/10
VAZ-2109 është e vetmja makinë ruse në listë. Kjo makinë edhe pse kishte çmim të lirë, ishte e shpejtë, nuk prishej lehtë, dhe u kthye në kalë pune për mafian ruse.

Top Channel