Neve na duket e çuditshme, por në tribunë Suri të Etiopisë kjo pllakë e madhe e vendosur në pjesën e poshtme të buzës konsiderohet si një shenjë bukurie për gjininë femërore.

Kur vajzat arrijnë pjekurinë seksuale, nëpërmjet një rituali të çuditshëm, i hiqen dy nga dhëmbët e poshtëm dhe i shpohet buza.

Më pas, një disk balte i vendoset në vrimën e krijuar në buzën e poshtme dhe ky disk zmadhohet me kalimin e kohës duke i dhënë fytyrës një formë shumë të çuditshme.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel