Meshkujt ankohen gjithnjë se është e pamundur të kuptohet se çfarë duan gratë, por 29-vjeçari Aleks, një spanjoll që jeton në Australi, thotë se ai paguhet gati 300 euro ora për t’u dhënë grave atë që duan.

“Disa herë jam paguar 15 mijë dollarë për një javë të plotë”, thotë ai, dhe shton se disa gra e kanë paguar që t’u marrë virgjërinë, ndërsa një burrë i kishte dhënë rreth 600 euro për të kryer marrëdhënie me gruan e tij.

Ai thotë se klientet janë të të gjitha kategorive e moshave, që nga nëna beqare, biznesmene 45-vjeçare, e deri te vajza 18-vjeçare. Lajmi i mirë është se ai e ka zbuluar se çfarë duan gratë. Lajmi i keq është se… i duan pak a shumë të gjitha.

FOTO GALERI
2/4
“Duan t’u lënë mbresa të tjerëve me burrin që kanë përkrah. Duan që burri që i shoqëron t’i bëjë të ndihen grua e vërtetë kur janë me të tjerë.”

Top Channel