Një rojë sigurie po bënte kontrollin rutinë në një pyll të Rusisë, kur papritur dëgjoi të qara bebesh.

Ai ndoqi zërin që e çoi drejt një grope me dhè të freskët. Aty shqoi duart e vogla që lëviznin jashtë dheut, të mbuluara me insekte, baltë e gjethe të kalbura.

I tronditur, ai e nxori fëmijën që ishte groposur me një çantë dhe e dërgoi në spital, ku njoftoi policinë. Foshnja kishte vetëm pesë ditë që kishte lindur.

Foshnja, e quajtur Kristina, ishte në gjendje shumë të rëndë, pasi ishte mbuluar me të pickuara nga insektet dhe milingonat, të cilat i kishin hyrë thellë në veshë e deri në sy.

FOTO GALERI
1/7
Policia ruse arriti të gjejë nënën biologjike të vajzës, një 22-vjeçare që u arrestua menjëherë.

Top Channel