Wake Up/ Trajtimi i bulizmit në letërsinë për fëmijë, si terapia më e mirë

14/05/2019 12:17

Odise Plaku është shkrimtar, dramaturg dhe poet, i cili vetëm pak ditë më parë ka botuar librin e tij më të fundit me titull “Të rendësh i lirë”.

Ky libër është një novelë për fëmijë të moshës së 9-vjeçares. Në këtë novelë trajtohet fenomeni i bulizmit në shkollë, tepër i përhapur jo vetëm në Shqipëri po në të gjithë botën. Po ashtu në libër ekspozohen edhe probleme të ndryshme që vënë në qendër familjen, nxënësit dhe sistemin arsimor.

Top Channel