Rezerva Natyrore Scandola - Korsikë

Disa janë të famshëm, të tjerë pothuajse të panjohur, por të gjithë japin shenja të bukurisë së jashtëzakonshme, ku mund të zhyteni në peizazhe të këndshme.

Disa janë të famshëm dhe jo larg prej nesh, të lehtë për t’u arritur dhe për të shndërruar në një destinacion për një pushim apo një fundjavë të hapur; të tjerët janë më pak të njohur dhe lindin në vende të paarritshme.

Megjithatë, të gjitha janë vende ku natyra tregon më të mirën në vetvete, midis specieve të bimëve dhe kafshëve për tu ruajtur, por edhe për t’u admiruar dhe për t’u zbuluar. Këtu janë dhjetë kartolina nga sa më shumë rezerva dhe parqe natyrore, ndër më të bukurat në Evropë.

Top Channel