Fotografi Kris Porsz ka botuar një libër, një vepër dashurie, siç e quan ai, pasi ka gjurmuar për shtatë vite rresht persona që i kishte fotografuar gjatë nisjes së karrierës.

Me ndihmën e tyre ai arriti të rikrijojë skenat e fotove të vjetra.

Çifti në një prej fotove më të bukura, të cilët janë kapur duke u puthur në tren, nuk e dinin që po fotografoheshin.

FOTO GALERI
1/10
Çifti e pa foton vetëm disa vite pasi ishte shkrepur. Ata sot kanë dy fëmijë dhe janë ende të martuar

Top Channel