Bukuria është një koncept që nuk ka një kuptim strikt, më e bukura për njerëz të ndryshëm është e ndryshme dhe vjen në forma e linja të ndryshme.

Por femrat e mëposhtme renditen si ndër më të bukurat e shekullit të XXI dhe padyshim që e meritojnë këtë titull, megjithëse mund të ketë edhe nga ata që nuk janë dakord me këtë listë, duke menduar për emra të tjerë.

Veç bukurisë, ato janë edhe mjaft të suksesshme dhe humane.

FOTO GALERI
1/20
Monica Bellucci

Top Channel