Kush ka shtëpi me oborr, mund t’i ndodhë shpesh t’i futen kafshë të huaja, por pak veta mund të jenë zgjuar me 200 kokë dele pa zot në oborr.

Erin Ruso, në Kaliforni të SHBA-ve, u zgjua një mëngjes nga blegërimat dhe kur hapi derën nuk po u besonte syve.

Delet pa zot janë sjellë në fakt nga bashkia, dhe janë lënë të enden nëpër zonë, me shpresën që të hanë shkurret që kanë shkaktuar zjarre shumë të rënda në territor.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel