Dy forma arti, të dyja përfshijnë përdorimin e gjilpërave, por që s’kanë asnjë lidhje me njëra tjetrën.

Ja që kanë. Qendisja, arti klasik që përdorej nga gjyshet e nënat tona, ka gjetur vend shumë mirë edhe me diçka moderne, si tatuazhet.

Rezultatet flasin vetë. Dizenjot e pasura me ngjyra, me bojën që i jep vizatimeve një hije si 3D, bën që tatuazhet të duken sikur janë fije të qepura në lëkurë. Dhe nuk duken aspak keq.

FOTO GALERI
1/33

Top Channel