Banorët e qytetit meksikan Xonacatlan kanë hyrë në librin e rekordeve botërore “Guinness”.

Kjo, për shkak të një ariu gjigant pellushi, prej më shumë se 20 metrash të gjatë dhe me peshë 4 tonë.

Punimet për kafshën gjigante, të mbiquajtur Xonita, zgjatën për 3 muaj. U desh një punë e madhe për të bashkuar pjesët e ariut me njëra-tjetrën.

Gjithsesi, banorët arritën ta përfundonin projektin e tyre, duke krijuar kështu ariun më të madh të këtij lloji në botë.

Top Channel