Nëse do të gjenit një avion në mes të pyllit, çfarë mendoni se ka ndodhur? A ishte një aksident misterioz? Ose një varrezë e vjetër aeroplani?

Në  Hillsboro, Oregon Bruce Campbell, një inxhinier elektrik në pension dhe një njeri shumë krijues, e gjeti një të tillë. Duke përdorur një dozë të madhe të imagjinatës, ai e ktheu avionin e vjetër në shtëpinë më unike në botë. Hidhini një sy fotove për të parë mrekullinë e realizuar prej inxhinierit.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel