Nga Dashi te Peshqit, çdo shenjë zodiakale ka një gur që sjell fat, i cili shërben për të mbrojtur dhe për të dhënë mirëqenien fizike dhe mendore.

Vetitë specifike të gurëve e kristaleve dhe efektshmëria e tyre përmes terapisë së kristalit, u zbuluan mijëra vjet më parë.

Në kohët e lashta, nga egjiptianët te fiset Maja, gurët u përdorën në ceremoni për të lartësuar të ardhmen, si fat i mirë dhe për të kuruar sëmundjet.

Çdo shenjë e zodiakut ka gurët përkatës që ndikojnë në to, të cilat shërbejnë për të kapërcyer negativitetet e krijuara nga situatat e jetës.

Gjeni gurin e duhur për shenjën tuaj zodiakale, zbuloni vetitë e tij dhe si mund të jetë më i dobishëm për tërheqjen e pozitivitetit.

Çdo shenjë horoskopi ka gurin e vet. Gjeni gurin tuaj fatsjellës

FOTO GALERI
1/24
Dashi - Në shenjën e Dashit, të sunduar nga Marsi, kanë ndikim të gjithë gurët, gama e ngjyrave të të cilëve varion nga e kuqe në të purpurt.

Top Channel