Jo gjithmonë ajo që reklamohet në faqet e shitjeve në internet është ashtu siç prezantohet dhe jo në pak raste është shumë, shumë herë më keq.

Femrat janë bërë bashkë në rrjetet sociale duke postuar zhgënjimet e pësuara nga blerjet “online”.

Fotot tregojnë fustane, pallto e shumë veshje të tjera që ndryshe reklamohen në faqe dhe ndryshe janë në të vërtetë.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel