Në 2016-ën, punimet për ndërtimin e një godine në shtetin brazilian të Paras, nxorën në sipërfaqe ndoshta zvarranikun më të madh që ka parë ndonjëherë njerëzimi.

Punëtorët zbuluan në hapjen e themeleve të godinës në Altamira një anakonda gjigante dhe për vënien nën kontroll të saj u desh përdorimi i vinçave dhe zinxhirëve.

Gjarpri është i gjatë mbi 10 metra, peshon pak më shumë se 400 kilogramë dhe ka një diametër prej 1 metër gjerësi.

Fati i gjarprit mbetet i paqartë. Nuk dihet nëse është vrarë apo është lëshuar sërish në natyrë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel