Cilët po veprojnë saktë? Ata që bëjnë dushin në mbrëmje apo në mëngjes?

26/04/2019 22:41
wallup.net

Ka dy lloje njerëzish në botë: Ata që bëjnë dush në mbrëmje dhe ata që bëjnë dush në mëngjes.

Sipas shkencës, ata që bëjnë dush natën janë duke bërë gjënë e drejtë.

FOTO GALERI
1/4
Një studim zbuloi se sa i përket gjumit, dushi në mbrëmje mund të ketë një avantazh.

Top Channel