Wake Up/ Këngëtari Mirgen Huba: Pse kënga ime titullohet “Zogu i Zi”

25/04/2019 12:35

Mirgen Huba është një nga këngëtarët e muzikës pop-rock që dallohet për zërin, stilin e tij por ndërkohë është aktiv në jetën e natës, pasi ai vazhdimisht performon live në ambiente të ndryshme.

Ndonëse nuk ka  ndjekur një shkollë muzike, pasioni dhe talenti i tij kanë spikatur që në shkollën e mesme  në Shkodër,  ndërkohë që ai ka qenë dhe pjesë e Top Fest. Që prej asaj kohe Mirgeni ka qenë i angazhuar në jetën artistike në publikimin e materialeve të reja muzikore, dhe së fundmi  ka sjell këngën e tij më të re të titulluar ” Zogu i Zi”, por ende jo një album.

Top Channel