Stadiumet janë vendi ku skuadrat shkruajnë historinë, ndërsa tifozët shfaqin gjithë pasionin për idhujt e tyre.

Të gjithë do të donit të shikonit skuadrën e zemrës në njërin nga këto stadiume, aty ku atmosfera është elektrizuese e që do ta mbanit mend shumë gjatë.

“Business Insider” ka bërë një renditje të 18 stadiumeve më të mëdha në botë nga të gjitha kontinentet.

Dominon Azia me 6 të tillë, e ndjekur nga Europa me 5 stadiume.

FOTO GALERI
1/18
18. San Siro. Kapaciteti stadiumit 81 mijë vende. Stadiumi më i madh i Italisë është “shtëpia” e Milanit dhe Interit. Punimet për ndërtimin e tij nisën më 1925 dhe përfundun vetëm një vit më vonë.

Top Channel