Pasioni dhe përkushtimi për rikthimin e traditës së prodhimit të mjeteve të lundrimit e kanë shtyrë Genta Ahmetin që, me mbështetjen e babait të saj, të realizojë barka të llojeve dhe dimensioneve të ndryshme në mënyrë artizanale.

Ajo tregon për emisionin “Në shtëpinë tonë” gjithçka mbi karakteristikat, proceset e realizimit të këtyre barkave, si edhe rrëfen aspiratat lidhur me këtë pasion.

Top Channel