Në Shtëpinë Tonë/ Florian Agalliu mund kampionin xhudist Jon Vrenozin

18/04/2019 12:00

Flori, moderatori i emisionit “Në shtëpinë tonë”, në rubrikën e tij, i cili ka për qëllim promovimin e sportistëve dhe kampionëve shqiptar nga të gjitha fushat, kësaj herë është takuar me xhudistin Jon Vrenozin.

Joni, në mars të këtij ka dal në vendin e parë në Kampionatin Ballkanik i cili u zhvilluar në Tiranë.

Flori gjithashtu bën dhe një sfidë me xhudistin në fjalë.

Ndiqeni klipin e me poshtëm.

Top Channel